Vi er forberedt – er du?

Nå er det kun kort tid til Vei og Anlegg 2018 åpner. Det er hektisk aktivitet på Hellerudsletta med mange telt og enda flere maskiner som skal på plass før 2. mai kl. 10:00

Bildetekst: Klar til å ta imot mange tusener besøkene i fem dager fra og med onsdag 2. mai kl.10.00. Fra venstre Nabeel Ejaz, leder ordensavd. Vectrocon, Christina Eriksen, messe- og eventkoordinator X Meeting Point, Anders Snortheimsmoen, spesialrådgiver Sikkerhetsledelse AS, Tone Lindberg Grøstad, direktør MGF, Gry Ingebretsen, messesjef MGF og Ove-Tomas Svendsen, publikumsansvarlig MGF.

Arrangørstaben, bestående av representanter fra Maskingrossisternes Forening og X Meeting Point, er gjennom flere måneders planlegging snart fremme ved selve finalen – fem dager med Vei og Anlegg 2018. I år slår vi alle rekorder når det gjelder antall utstillere og areal. Hele 286 utstillere, fordelt på hele 60.400 kvadratmeter utstillingsareal, står klare til å møte deg på Hellerudsletta fra 2. til 6. mai.

Vi har gjentatte ganger oppfordret deg som besøkende til å kjøre kollektivt. Kommer du fra Oslo eller Gardermoen, ta toget til Lillestrøm stasjon og kjør gratis shuttlebus derfra til messeområdet. Det vil bli skiltet på stasjonsområdet hvor du skal gå for å finne disse bussene. Bussavgangen er fra utgang sør/øst på stasjonsområde (samme side som SATS Lillestrøm).

Vi vet fra tidligere messer at mange allikevel kommer i egen bil. Da må du smøre deg med tykke lag tålmodighet. Det vil bli køer og utfordringer med nok parkeringsplasser. Når det kommer til parkeringsplasser, så oppfordrer vi deg til å benytte våre alternative parkeringsområder ved Norges Varemesse på Lillestrøm og innfartsparkeringen på Hvam (avkjøringen fra E6 ved Plantasjen). Parkerer du på Norges Varemesse benytter du samme gratis shuttlebus til messeområdet som de som kommer med tog. Benytter du innfartsparkeringen på Hvam, følger du gangveien langs Rv22 noen hundre meter til messeområdet.

Forhåndsregistrer deg på www.veioganlegg2018.no
Gjør du dette og skriver ut billetten før du kommer til messeområdet, kommer du raskere inn gjennom egne fast track.

Så om du forbereder deg før du kommer på Vei og Anlegg 2018 ved å gjøre deg kjent med kollektivmuligheter og skrive ut billetten, blir det et bedre og hyggeligere besøk, både for deg og oss. Kjør kollektivt, men må du absolutt kjøre bil så parker på de alternative parkeringsområdene og følg henvisningene fra parkeringsvaktene – de er der for å gjøre det enklere for deg!