UN Mobilkraner A/S

Vårt løfte til deg er at du alltid kan løfte. UN Mobilkraner vedlikeholder, reparerer, overhaler og er rådgiver i spørsmål om kraner 24 timer i døgnet, hvor som helst i verden. Våre medarbeidere er effektive og har mange års erfaring med alle typer mobilkraner. Vi kommer som avtalt og rykker også ut hvis du ringer oss med et akutt problem. Skal du investere i en ny kran, analyserer vi dine behov og gir deg gode råd og anbefalinger under kjøpsprosessen. Vi er forhandler av utvalgte kvalitets merker, og tilbyr også brukte, overhalte kraner som alternativ til levering av en fabrikkny kran.

Vi har sammensatt vårt sortiment av kvalitetsprodukter, som dekker alle behov – alt fra industri, havn- og verftsindustri, grustak og byggeplasser til håndtering av skrap og avfall på gjenvinningstasjoner. Vår mangeårige erfaring med mobilkraner gjør oss i stand til å hjelpe til med rådgiving, beregninger og anbefalinger for valg av den rette kranen til ditt bruksområde. Velger du UN Mobilkraner som rådgiver og samarbeidspartner i forbindelse med prosjektering og innkjøp, vil vi utarbeide en analyse på bakgrunn av hvilke krav kranen skal leve opp til og hvilke behov som skal dekkes. Med vår mangeårige erfaring med alle typer kraner gir vi en anbefaling om hvilken krantype det er mest lønnsomt å investere i. Vi er importør og forhandler av produkter som har en kvalitet som vi kan stå inne for. Vårt salgsteam har en teknisk bakgrunn og lang erfaring med kraner til havner, bygg, anlegg, industri, skip og andre spesialområder.

UN Mobilkraner kan tilby en unik serviceavtale for mobilkraner. For et fast beløp basert på kranens driftstimer utfører vi planlagt vedlikehold for at kranen alltid skal yte optimalt. Ved hjelp av en track-unit i kranen kan vi ta oss av oppfølging og kontakte kunden for å avtale tidspunkt for service. Våre medarbeidere gjennomfører fortløpende kurs og opplæring hos kran produsentene og våre andre leverandører, innehar en omfattende erfaring med nesten alle merker og typer, og er derfor effektive og grundige. Serviceavtalene gjør det lettere å budsjettere for lønnsom drift, fast vedlikehold øker sannsynligheten for å oppdage småfeil før de blir for store.

Er uhellet ute og kranen stopper står UN Mobilkraner klar med øyeblikkelig hjelp. Vår vakttelefon er bemannet døgnet rundt. Ofte kan kranføreren få hjelp til å få i gang kranen igjen ved å snakke med en av våre erfarne medarbeidere som betjener vakttelefonen. Hvis ikke rykker vi ut med en gang og alt etter årsaken til feilen og omfang reparerer vi kranen på stedet eller på vårt eget moderne verksted. Alle reparasjoner lever opp til internasjonale sertifiseringskrav og regelverk. Dette dokumenteres med blant annet ultralydbilder av sveiser, sveisesertifikater og arbeidsrapporter. Vi er blant annet sertifisert av den Danske Søfartsstyrelsen til å utføre reparasjoner og prøveløft på skips monterte kraner.

En grundig overhaling kan ofte være en økonomisk gevinst UN Mobilkraner utfører lovpliktige års kontroller og 10 års kontroller etter produsentens anvisninger og myndighets krav. I forbindelse med en 10 års kontroll foretar vi en gjennomgang av nødvendige reparasjoner først og kommer med et tilbud på de konkrete utbedringene som må utføres. I mange tilfeller svarer dette seg økonomisk sammenliknet med en vurdering av å bytte ut kranen. En overhaling utført av oss omfatter en skriftlig UN-Garanti.

Rådgivning ved skader. UN Mobilkraner bistår i skadeoppgjør og vurderinger for en rekke forsikringsselskap i forbindelse med forsikringssaker på mobilkraner. Vi har lang erfaring i skadesaker og kan tilby komplette løsninger i forbindelse med berging, skadebegrensning, reparasjoner, etterkontroll og hjemtransport.