Pro System As

  • Hjemmeside
  • Stand inne: Hb1
  • Produktkategori: Anleggsmaskiner, Borerigger, Teknologi, Utstyr, Øvrig

Pro System er forhandler av Norskproduserte DigPilot maskinstyring og Prolec maskinstyring for mudring og sikkerhetssystemer til anleggsmaskiner. Vi leverer også maskinstyring for borerigg – DrillGrade 3D, landmålingsutstyr for bygg og anleggsbransjen, samt posisjoneringsutstyr til maritimt sektor.

DigPilot er en Norsk maskinstyring i verdensklasse utviklet og produsert her i Norge av et stolt team med ingeniører som har utviklet et system som konkurrerer i verdensklasse og blir solgt i mange land i Europa og i Verden ellers.

Prolec leverer maskinstyring i 3D, spesialutviklet for mudringsmaskiner og er ledende innen spesialsystemer for mudring og undervannsarbeid.
Prolec er store innen jernbanesikkerhet men leverer også en mengde sikkerhetssystemer generelt til anleggsbransjen, derav diverse begrensningssystemer på høyde, dybde, sving, last, stabilitet og soneavgrensning, med eller uten hydraulisk kutt funksjon og vi har spesialsystemer for jernbane og demolerings-maskiner.

Pro System – Prolec Norway inngår i Prolec’s globale forhandlernett, og våre produkter er blant de mest robuste og pålitelige på markedet.

DrillGrade 3D er en maskinstyring for borerigg, dette systemet kan monteres på alle typer rigger med eller uten førerhus ettersom vi benytter trådløs overføring til nettbrett på styrepanel for de uten førerhus.

Medutstiller: L5 International AS