NASTA ASMedlem i: mgf logo

  • Hjemmeside
  • Stand ute: D10
  • Produktkategori: Anleggsmaskiner, Utstyr, Øvrig

«Nanset Standard AS ble etablert i 1929.
Hovedkontoret er lokalisert i Larvik, 125km sørvest for Oslo, 15 kilometer fra Torp flyplass. I tillegg har vi avdelingskontor over hele landet.

I 2011 byttet selskapet navn til Nasta AS og flyttet inn i nye lokaler på Bommestadmoa industriområde. Virksomheten omfatter import, salg og totalservice av anleggsmaskiner.
Nasta har markedsført Hitachi anleggsmaskiner i Norge siden 1982 og er idag en av Norges største leverandører av gravemaskiner.
Fra produktsortimentet inkluderer hjullastere, minigravere, beltegravere og hjulgravere fra Hitachi, samt at firmaet er eneforhandler av Bell rammestyrte dumpere. I tillegg til et stort utvalg av anleggsutstyr som slaghammere, komprimatorer, skuffer, skuffetenner etc.

Nasta kan tilby alt fra basemaskin, til skreddersøm fra egen konstruksjonsavdeling, Nasta Spesialkonstruksjon. Vi har et landsdekkende serviceapparat, med velutstyrte servicevogner for effektiv feltservice.

Gjennom Nasta Finans tilbyr vi i samarbeid med Nordea tilrettelagte finansieringsløsninger som passer de fleste behov.
Ønsker du å leie anleggsmaskiner over en lengre periode kan Nasta Utleie AS tilby alternative utleieløsninger som passer ditt behov.

Andre viktige produkter og agentur er:

-Hitachi tipptruck
-Hitachi-Sumitomo kraner
-Bell rammestyrte dumpere
-Esco gravetenner
-Weber komprimeringsutstyr
-Rockwheel demoleringsutstyr
-MSB hammere
-Fast Fuel dieselfyllingssystem
-Engcon, Indexator, SMP og Steelwrist tilt
-Klyper fra Gripen

Itillegg finner du Kiesel Norge som representant på vår stand under Vei og Anlegg.