Kontrollweb AS

Kontrollweb tilbyr programvare som er utarbeidet for å gi kontrollører av arbeidsutstyr et pålitelig verktøy for faste periodiske kontrollprosedyrer og et sikkert dokumentstyrings system. Har du PC eller Nettbrett trenger du ikke installere noe som helst. Alt du trenger er Internett for å kunne åpne nettleser og deretter logge deg inn med brukernavn og passord, alt ligger da klart til bruk.

Kontrollboka er blitt elektronisk, skriv ut QR-kode og oblater på din egen skriver og fest på maskinen. QR-koden kan leses via mobil eller nettbrett og man får da opp kontrollboka elektronisk. Serviceansvarlig kan logge seg inn for å hente ut serviceordre. Ha full kontroll over alle kontrollrapporter, maskiner og kunder.

Kundene dine får en egen innlogging for å hente kontrollrapportene Tilby dine kunder en egen vedlikeholds modul. Egen mobilløsning for utføring av kontroll. Få automatisk beskjed når det er på tide med en ny kontroll på en maskin. Skriv ut rapporter, og se statistikk på dine periodiske kontroller.

Egen vedlikeholds modul for entreprenører.