Gantic as

  • Hjemmeside
  • Stand inne: Hg24
  • Produktkategori: Kraner, Øvrig

Gantic AS er landsdekkende leverandør av lifter / personløftere, fallsikring, flise huggere / kvistkuttere, stubbefres og kurs innenfor sertifisert og dokumentert sikkerhetsopplæring. Vi er også sertifisert kontrollbedrift, og tilbyr sertifisering / årskontroll av alle kategorier lifter: tilhenger lift, manuelt drevne lifter, sakselift, selvgående bomlifter, liftbiler) samt på truck, masseforflytningsmaskiner, traverskran og løfteutstyr, fallsikring m.m.

Vi forhandler i Norge:

Snorkel sakselifter og bom lifter.
Nifty lift tilhenger- bom, beltegående og hybrid lifter.
Klubb bil, van og lastebil-monterte lifter.
Elevah plukk- og søyle lifter.
Palazzani beltelifter
Powerlift manuelle lifter
GreenMech kvistkuttere/flisehuggere, vi har tilhenger montert, beltegående og traktor monterte.
Gantic/Laski grøftegravere, plenkuttere, løvsugere og stubbefresere, beltegående og selvgående (to hjul og fire hjuls)
Bravo Mobarrow elektriske trillebårer
Winlet Glassheiser
Vi er også total leverandør av fallsikringsutstyr, som klatreutstyr, utstyr til fjellrensking, tilkomstteknikk, tre klatre utstyr og arbeidsposisjonering.

Dette utgjør et bredt spekter i forskjellige typer høydeverktøy som kan tilfredsstille langt på vei de fleste behov i det norske markedet.

Alle maskinene og utstyret er CE merket og leveres med følgende:

Norsk brukerhåndbok
Engelsk bruks-/service og vedlikeholds manual
Norsk /engelsk samsvarserklæring
Test sertifikat
1-2 års garanti mot fabrikasjonsfeil

Vi er sertifisert virksomhet for sikkerhetsopplæring og sakkyndig sikkerhetskontroll, iht. Forskrift om Utførelse av arbeid nr. 703 og Forskrift om Administrative ordninger nr 706

Vi har et meget bredt utvalg av maskin deler til alle typer lifter, og er både konkurransedyktige på pris og leveringstid.
Vi leverer også GantiCharger som er spesiallaget lader for ulike liftmodeller og annet utstyr.
Vi forhandler batterier til ulike maskintyper, og fører stort lager av ulike modeller.

Gantic as har et utbygget service nett med 4 servicekontorer.

Vi tilbyr service avtaler som omfatter ettersyn, årlig sertifisert kontroll, service og all tilhørende dokumentasjon og rapportering av alle typer personløftere / lifter over hele Norge.

Vi er sertifisert Opplæringsbedrift og tilbyr kurs til bedrifter, offentlige og private. Dette har vi gjort siden 1995 og har tilegnet oss en bred kompetanse innenfor sertifisert sikkerhetsopplæring av stropp og signalgiving, føring av travers- / lastebil-/ fastmontert-/ mobil-/ og tårnkran, truck, teleskoptruck, stortruck, anleggsmaskin / masseforflytningsmaskiner som gravemaskin, hjullaster, dumper, og innenfor ulike lederkurs som HMS, kurs for verneombud, varmearbeid, VHF osv.