ATS Norway AS

  • Hjemmeside
  • Stand inne: He5
  • Produktkategori: Anleggsmaskiner, Borerigger, Knuseverk, Kompressorer, Kraner, Teknologi, Utstyr, Øvrig

ATS Norway er et firma innenfor anlegg -og transportbransjen. Våre ansatte har 28- års erfaring knyttet til salg og megling av anleggs -og transportutstyr.
Vi ønsker derfor å bruke vår erfaring for å hjelpe deg!

Trenger du eller noen du kjenner hjelp til å selge anleggsmaskiner, lastebiler eller busser? Er du på jakt etter nytt utstyr? Ta kontakt med en av våre dyktige rådgivere.
ATS Norway har meglere på hjul over hele landet. I en salgsprosess oppsøker vi deg der du er, for billedtaking av ditt utstyr, rådgivning og prisforslag.
Vi er effektive i vårt arbeid og tar oss av frakt både innenlands og utenlands, kontrakter, oppgjør og er behjelpelige med leasing. Får vi ikke solgt utstyret ditt, koster våre tjenester deg ingen ting. Dette er vår salgsgaranti.

Vår lange erfaring på markedet har ført til opparbeidelse av store nettverk nasjonalt og internasjonalt. Sjansen for en rask salgsprosess er derfor stor om du velger å bruke oss.
Vi i ATS Norway har som mål å være best på markedet innen vårt fagfelt. Våre kunder skal erfare at vi er trygge og effektive samarbeidspartnere. Vi er et hardtsatsende nytt firma med kunden i fokus.
Vår visjon er fornøyde samarbeidspartnere, enten du er kjøper eller selger.

Våre kontorer ligger i Oslo og i Trondheim.