Reklamebyrå

Oktan Oslo er et digitalt reklamebyrå med hovedfokus på tjenester innenfor strategi, idé og konsept, design og identitetsutvikling, innholdsmarkedsføring og kampanjeproduksjon. Vi tror på ideer som treffer alle sanser, påvirker oss følelsesmessig, utløser handling og knytter sterke bånd til brukerne. Derfor er vi hele tiden på jakt etter gode ideer som begeistrer og engasjerer.

Oktan er et av Norges største kommunikasjonshus og den eneste byråkjeden som er til stede der folk flest lever og bor. Oktan har byråer med nærhet til de største markedene og en unik kunnskap om hva som rører seg i hele landet. Vi er også tilstede i Stockholm og København.

Ulike byråer, èn kultur.

En prestasjonskultur skapes innenfra, av gleden og viljen til å prestere. Og det viktigste av alt: Dette er smittsomt. I Oktan deler vi. Den erfaringen og kompetansen som er i hvert enkelt byrå deles med de andre byråene i familien.

Vi inspirerer hverandre, lærer av hverandre og sammen sørger vi for at alle våre strategiske og kreative ressurser er tilgjengelig for hver enkelt kunde.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale, benytt gjerne kontaktskjemaet.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.