Parkering

Siste status på parkering - tirsdag kveld (01.05.18): I dag har vi hatt både snø og regn, så det er til dels veldig vått på enkelte områder. For ikke å ødelegge parkeringsområdene, må vi legge noen restriksjoner på området. I morgen, onsdag, vil kun deler av Damjordet være åpen for parkering. Vi anbefaler derfor besøkende med bil å bruke våre alternative parkeringer på innfartsparkeringen ved Hvam og på Norges Varemesse hvor du kan bruke gratis shuttlebuss opp til messen (går fra Lillestrøm stasjon). Ny oppdatering for torsdag kommer i morgen!

Vær smart, bruk kollektivtransport, Ruter# eller NSB eller Flybussen (F1 Majorstua).

  • Tog (NSB) fra Oslo til Lillestrøm går ca. hvert 10 minutt
  • Våre messebusser går videre fra Lillestrøm stasjon og direkte til messen

X ligger på Hellerudsletta langs RV 22. Veien til Hellerudsletta er skiltet fra E6 ved Hotel Olavsgaard og langs RV 4 fra Gjelleråsen.

Fra Gardermoen (ca. 25 km): Følg E6 sørover til kryss 44, Hvam-krysset. Følg riksvei 22 mot Hellerud og skilting til X.
Fra Oslo (ca. 20 km): Følg E6 nordover til Hvam-krysset. Følg riksvei 22 mot Hellerud og skilting til X.

OBS! Alternative parkeringsområder

Vi oppfordrer deg til å benytte våre alternative parkeringsområder ved Norges Varemesse på Lillestrøm og innfartsparkeringen på Hvam (avkjøringen fra E6 ved Plantasjen) da messens parkeringsplass på Damjordet i øyeblikket er relativt bløtt etter en snørik vinter.
Kommer du med egen bil må du smøre deg med tykke lag tålmodighet. Det vil bli køer og utfordringer med nok parkeringsplasser.

Innfartsparkering Hvam, følg henvisning

Benytter du innfartsparkeringen på Hvam, med avkjøring til Plantasjen/Maxbo, google kart, så følger du gangveien langs Rv22 som er noen hundre meter å gå til messeområdet.

Parkering Norges Varemesse, Lillestrøm

Ved adkomst Norges Varemesse, Messeveien 8 google kart, følg skilting og henvisninger til grusplassen. Parkeringsavgift på automat eller med EasPark app. Last ned app på forhånd så unngår du kø ved parkeringsautomatene.
Parkerer du på Norges Varemesse benytter du samme gratis shuttlebus til messeområdet som de som kommer med tog.  Shuttlebus har avgangen på stasjonsområde (samme side som Norges Varemesse), følg henvisning.

Takstsone 9190 på Lillestrøm

Parkering Damjordet, Hellerudsletta, følg skiltting.

Avgiftsbelagt parkering på automat eller betalingsapp.  Last ned app på forhånd så unngår du kø ved parkeringsautomatene.

Takstsone 0928 på Damjordet, Hellerudsletta